Alla inlägg den 4 februari 2013

Av husägare - 4 februari 2013 22:28

 


Jag fick ju en liten burk spissvärta i pris för min goda byggnadsvård :-). Nu har jag provat den på spisen i Johans rum (som får vara en sorts testyta). Det var jättesvårt att röra upp den, all grafiten låg som en hård bottensats som efter viss övertalning lät sig förvandlas till en hård klump som det tog en halvtimme att röra ut... Men spisen blev riktigt bra om jag får säga det själv. Bäst blev den där järnet var "naket" sämst där den varit målad med nån sorts svart färg som nog inte var den här varianten av grafit och linolja. Tredubbla rektalhandskar hade jag, det var ett synnerligen kladdigt jobb, men rätt kul.

Av husägare - 4 februari 2013 22:22

 


Taklisterna till köket blev en tröttsam historia de också. Någon sorts sekunda skitvirke som hade gjort sig bättre som ved tror jag. Jag har slipat och spacklat och slipat och målat och slipat osv i oändlighet. Hela tiden reser sig nya stickor i ytan. Nu får det vara bra. Jag har äntligen fått ungefär rätt nyans också, med lite grön umbra i som i taket. Borde ha sparat lite färg...

Trist att lägga ner så mycket jobb på dessa helt alldagliga tråklister när det borde varit vackra hålkälslister egentligen. Men nu har jag kommit till det stadiet att jag vill att det ska bli färdigt nån gång, på bekostnad av de perfekta detaljerna. Någon perfektionist är jag ju som tur är verkligen inte heller.

Ovido - Quiz & Flashcards